Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Havza'da Çiğdemtepe Festivali

Düzenlenen Programa MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Yönetimi ile davetliler katıldılar.

Hacıdede Mahallesi Çiğdemtepe mevkisindeki festivalin açılışında konuşan Festivalin açılış konuşmasını yapan Festival Kutlama Komitesi Başkanı Hasan Gümüş, festivalin amacının mahalle halkını bir araya getirmek ve yeni nesillere kültürel değerleri öğreterek yaşatılmasını sağlamak olduğunu belirtti.

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değinerek; “Gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak için insanları bir araya getirmek zor ve maşa katli bir iştir, bunu başaran dernek yöneticilerimizi ve vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Beşincisi düzenlenen Çiğdemtepe festivalinin üçüne de katıldık. Bu bayrağın altında yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin” dedi.






 

Anahtar Kelimeler:
Havzaçiğdem Tepe Festival
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.