Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Hayati Tekin'den Ozan Arif'e ziyaret

Tekin'den, Ozan Arif'e ziyaret

Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Samsun OMÜ'de tedavi gören Ozan Arif'i yoğun bakım ünitesinde ziyaret etti. 

Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mimar Hayati Tekin, Samsun Ondokuzmayız Üniversitesi (OMÜ) Göğüs Cerrahi servisinde tedavi gören Ozan Arif'i ziyaret etti. Ziyarette bil fiil konuşma şansı olmadığı için çok üzgün olduğunu belirti. Yaklaşık bir yıl önce Ozan Arif ile telefonda uzun bir konuşma yaptığını ve kendisinin hastalığından hiç bahsetmediğini, derdinin sadece kararlı ve dik şekilde memleket tasası içinde olduğunu ifade eden Tekin, doktorların görüşme yasağı sonrasında Ozan Arif'in ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sonrasında Tekin, OMÜ'de hastane çalışanlarının ve tedavi gören vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.