Öne Çıkanlar Futbol müsabakası Tanju Özcan
banner798

"How green are we ? Ne kadar yeşiliz?" e-Twinning Projesi

" How green are we ? Ne kadar yeşiliz ? isimli e-Twinning projemizde; 11/F dil sınıfı öğrencileri; İngilizce Öğretmeni Gülsemin Türkel rehberliğinde yerel çevre koruma politikaları üzerine bir çalışma yürüterek, bu çalışma ve politikaları Avrupadaki diğer okullarla paylaşıyor.

Projemiz e Twinning içeriği ile öğrencilerimizin konuşma, okuma ve yazma becerilerini bütüncül olarak geliştirdiği çevre koruma temaları ve uygulamaları bağlamında kurulmuştur.

Öğretim programlarının tek tip olarak uygulanmasından vazgeçilmesi gerektiği düşüncesiyle; öğrencilerimiz proje faaliyetleri kapsamında, çalışma ziyaretleri ve ropörtaj yaparak çevre problemleri ile ilgili bilgi edinmiş, okulumuzda çevre organizasyonları ile birlikte konferanslar yaparak, çevre koruma ve eğitimi bilincine katkıda bulunmış, ağaçlar dikmiş, afiş ve posterler hazırlayarak, çevre koruma kavramını görselleştirmiş , online anketler uygulayıp sonuçlarını değerlendirmiş ve daha birçok proje içeriğini geliştirecek aktivitelerde bulunmuştur.

Tüm bu faaliyet sonuçlarını ,Türkçe' den İngilizce' ye çevirerek; konuşma,yazma ,okuma dil becerilerini geliştirerek, kendilerine olan güvenlerini arttırmışlardır.

İngilizce Öğretmenimiz Gülsemin Türkel' i, 11/ F Dil Sınıfı' nı ve öğrencileri ile tüm emeği geçenleri kutlar, teşekkürederiz."

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.