Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Hüseyin Kıyma kursiyerleri ziyaret etti
Belediyemiz tarafından, İlçemiz merkez mahallesi İnönü caddesi üzerinde açılan Filografi ve Dekoratif El Sanatları Kursu'nu ziyaret eden Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Günel kursiyerlerle sohbet etti.

Filografi ve Dekoratif El Sanatları Kursu hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve kurs öğretmeni Saliha Korkmaz, kurstaki öğrencilerin çok başarılı ve azimli olduğunu belirtti.

Mesleki anlamda kurslar açmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, kursiyerlerin yaptığı çalışmaları inceleyerek "kursiyerlerimiz ortaya gerçekten çok güzel bir işçilik örneği çıkarmışlar. Kısa bir süre içinde kursiyerlerimiz büyük bir yol kat etmişler. Halkımızın istediği, talep ettiği kursları açmaya devam edeceğiz. Kursiyerlerimiz kurslarını bitirdikten sonra hepsi vasıflı işçi olacaktır,'' dedi.

Başkan Kıyma, "Niyetimiz ve düşüncemiz kurslarımıza katılım sayısını daha yükseklere çıkartmak. Her geçen gün özellikle hanım kardeşlerimizin kurslarımıza olan ilgisi artıyor. Öğrendiklerinizle aynı zamanda ev ekonomisine de katkı sağlıyorsunuz." diye konuştu.
Kendisine gelen talepler doğrultusunda farklı branşlarda kursların da açılabileceğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Kursiyerlere başarılar dileyerek yaptıkları çalışmalarda ve iş hayatlarında başarılar diledi. Kursiyerler ise Başkan Kıyma’ya ziyaretlerinden dolayı ve mesleki, kişisel anlamda kurslar açarak ilçe halkına verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediyemiz bünyesinde İlçemizde acılan Filografi ve Dekoratif El Sanatları kursumuzu AK Parti İlçe Başkanımız Ahmet Günel ile birlikte ziyaret ederek, kurs eğitmeni ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanımız Saliha Korkmaz dan kursumuz hakkında bilgiler alarak kursiyerlerimiz ile sohbet ettik.

Anahtar Kelimeler:
Hüseyin Kıyma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.