Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner797

Huzurevi Sakinleri Gönüllerince Eğlendi
banner852
 Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı’nın ‘Sizi Bekleyenler Var’ etkinliği kapsamında yapılan eğlence programında 70 huzurevi sakini, gönüllerince eğlendi.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’ndeki eğlence programına AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile çok sayıda davetli ve huzurevinde kalan yaşlılar katıldı.

Birlikte pasta kesiminin ardından eğlence, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları gösterisi ile devam etti. Yemek servisinin de yapıldığı eğlencede yaşlılar halk oyunları ekibiyle göbek atıp doyasıya eğlendi. Eğlence programında Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini kaydetti. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876