Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

İbrahim Şahin’in ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Mesajı
banner852

Türk kadını hayatımızın her döneminde diğer milletlerin kadınlarına oranla önemli roller üstlenmiştir. Özellikle Kurtuluş Mücadelesinde sergilediği güçlü, cesur, vatansever tutumuyla destanlaşmıştır. Cumhuriyete giden yolda gerek cephede, gerek cephe gerisinde aktif görev üstlenmiştir.

Sosyal hayatta her şeyi belirli bir düzene sokan, hayatı yeniden oluşturan kadınlardır. Ülkemizin ve toplumumuzun kalkınmasında dün olduğu gibi bugün de yine kadınlarımıza büyük görevler düşmektedir. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alan kadınlarımız yaptıkları çalışmalarla çocuklarımızı geleceğe hazırlamakta 21. Yüzyılda üstün bilgi seviyesi ve kültürel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyler, daha güçlü nesiller yetiştirmek için gayret etmektedirler.

Kadınlarımıza sergilemiş olduğu bu mücadelede, toplumun tüm bireylerinin destek olması, çalışma azmi, iradesi ve özgüveni olan kadınlarımıza yardımcı olunması büyük önem taşımaktadır.

Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kadınların sorunları dile getirilmekte, edinilen deneyimler paylaşılmakta ve kadınların toplumdan beklentileri vurgulanmakta, böylelikle kadınlar arası dayanışmanın en güzel örneklerinden biri sergilenmektedir.

İlimiz, kadın dostu kent olma adına taahhütte bulunan ve başta Valiliğimiz olmak üzere yerel yönetimlerimiz ve sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte birçok çalışma yapan kenttir.

Bu duygu ve düşüncelerle ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, kadın haklarının iyileştirilmesi bakımından çalışmaların artarak devam etmesini diler, yürekleri sürekli sevgi dolu başta şehit anneleri, şehit eşleri olmak üzere tüm kadınlarımıza saygılarımı sunarım. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876