Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner797

İbrahim Sandıkçı'nın Basın Bayramı Mesajı
banner852

Başkan Sandıkçı, zor şartlar altında büyük bir özveriyle kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla mesai mefhumu olmaksızın gece gündüz demeden çalışan tüm yazılı ve görsel medya mensuplarının Basın Bayramını kutladı.

  24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle her yıl 24 Temmuz gününün "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak kutlandığını hatırlatan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, " Bilgiye ulaşmak temel haktır. Kamu adına gerçekleri araştıran, doğru haberlerle kamuoyunu aydınlatan basın, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan medyada görev alan tüm kardeşlerimizin zor şartlar altında fedakârca görev yaptıklarını biliyorum. Basının demokrasimizin en temel vazgeçilmezlerinden olduğunu 15 Temmuz gecesi gayet net bir şekilde yaşadık, gördük. Hain darbe girişiminin yaşandığı o gecede doğru ve tarafsız habercilik ilkesiyle hareket eden basınımızın ne denli önemli olduğunu bir kez daha müşahede ettik. O gece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının halkımıza aktarılması darbecilerin bütün planlarını alt üst etti. Ayrıca genel manada da yayın politikalarını halktan, özgürlükten, demokrasiden, meşru hükümetten yana belirleyen basınımızın takındığı tutum takdire şayandı. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde faaliyet gösteren ve üstlendikleri sorumlulukların bilincinde olarak görev yapan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876