Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu Samsun'a geliyor
banner852

Değerli Basın Mensupları;

Genel Başkan Yardımcımız Yıldırım KAYA , İl Başkanımız Mehmet KUNDAK, Milletvekillerimiz Neslihan HANCIOĞLU ve Kemal Zeybek'in katılımıyla düzenlenen basın toplantısında Milli Mücadelemizin 100. Yılında Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ve İstanbul Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nun katılımıyla gerçekleştireceğimiz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimiz hakkında bilgi verildi.  

Sayın Yıldırım KAYA; "Yarın Parti Meclisimiz, Bölge Milletvekillerimiz, Kadın Kolları Başkanlarımız, Gençlik Kolları Başkanlarımız ile birlikte geniş bir parti kitlemizle Sayın Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU, bir Karadeniz uşağı olarak Sayın Ekrem İMAMOĞLU da katılacaktır. Kendi topraklarına, kendi insanlarına gelecek. Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU başkanlığındaki bir heyetle saat 16:00'da Merkez Yönetim Kurulumuz toplanacak. Saat 17:00'de Merkez Yürütme Kurulumuzun adına 100. Yılın Bildirgesi Türkiye Komuoyu ile paylaşılacak. Daha sonra Genel Başkanımız Sayın kemal KILIÇDAROĞLU İlkadım Belediyesini ziyaret edecek ve İyi Parti genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER ile bir görüşme gerçekleştirecek. İki genel Başkan birlikte Atakum Belediye Başkanlığını ziyaret edecekler. 

100 Yıl önce ülkemiz topraklarına fiilen işgal eden güçlere karşı Samsun halkıyla başlatılan mücadelenin bir benzerini 100 yıl sonra bugün açık bir işgal olmasa bile örtülü işgale karşı halkımızla birlikte veriyoruz" dedi.

Programın tümü ekte sunulmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876