Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

IRAK’TAN SAMSUN’A YAŞAM SAVAŞI
20 yıldır şeker hastalığı ile mücadele eden Iraklı 64 yaşındaki Sawsan Alsayyad, Samsun’a gelerek, şeker hastalığından kurtuldu. Çok ileri düzeyde karaciğer yağlanması olan hasta ameliyat edilmeseydi siroz olacaktı.

Irak’ta yaşayan ve aslen kendisi de sağlık sektöründe çalışıp emekli olan iki çocuk annesi Sawsan Alsayyad, günde 90 ünite insülin iğnesi vuruluyor ve büyük sıkıntı yaşıyordu. Yaşlı kadın aynı zamanda sadece şeker hastalığı ile değil kolesterol, tansiyon ve gut hastalığı ile de mücadele etmek zorunda kalıyordu.


SİROZ OLMAKTAN KURTULDU

Gezmek için geldiği Samsun’da tesadüfen başka bir Iraklı vatandaşın ameliyat olduğunu öğrenip tavsiye etmesiyle Liv Hospital Hastanesi’ne gelen 64 yaşındaki Alsayyad, Doç. Dr. Recep Aktimur ile tanıştı ve ameliyat olmaya karar verdi. Yapılan muayene sonunda yaşlı kadında var olan birçok hastalığa ek olarak karaciğerinde yüksek derecede yağlanma tespit edildi. Bunun üzerine ameliyat olan kadın hem şeker hastalığından hem de siroz hastası olmaktan kurtulmuş oldu.


“IRAK’A DAHA SAĞLIKLI DÖNECEĞİM”

Diyabet hastalığından kurtulduğu için yaşadığı mutluluğu dile getiren Iraklı Sawsan Alsayyad, “Ben 20 yıldır birçok hastalıkla mücadele ediyorum. Her gün yüksek miktarda insülin iğnesi vurulmak hiç de kolay değil. Hem rahatsızlık verici, hem de zahmetliydi. Sadece şeker hastalığı değil aynı zamanda tansiyon, kolesterol ve gut hastalığım da vardı. Bu anlamda ciddi sıkıntılar yaşadım. Tavsiye üzerine geldiğim bu hastanede iyi ki ameliyat olmuşum. Doktorumuz Recep Aktimur sayesinde birçok kronik hastalıktan kurtuldum. İyi ki ameliyat olmuşum. İnşallah Irak’a çocuklarımın yanına daha sağlıklı bir şekilde gideceğim” diye konuştu.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.