Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

İrfan Başaran,Her takımı yenebilecek güçteyiz
Orta saha oyuncusu İrfan Başaran, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına, deplasmanda oynayacakları Gümüşhanespor maçını değerlendirdi.

Gümüşhane’den güzel bir sonuçla döneceklerine inandığını belirten Başaran, "Gümüşhanespor maçı zor bir maç olacak. Rakibimiz 3 sezondur üst lige çıkmak için oynuyor. İyi bir kadroları ve tanıdığımız oyuncuları var. Biz her maça Samsunspor olarak kazanmaya gidiyoruz. O yüzden her rakibe saygı duyuyoruz. Gümüşhanespor da saygıyı hak eden bir kulüp. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Biz iyi mücadele ettiğimiz sürece her takımı yenebilecek güçteyiz. Ama ayaklarımızı daha sağlam basmalı." dedi.

Başaran, takım olma yolunda önemli mesafeler katettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Samsunspor sezon öncesinde 17 yeni transfer yaptı. Bu oyuncuların birbirine alışması kolay değil. Herkesin farklı bir karakteri ve oyun bilgisi var. Bu bir süreç, bizde bu süreci yaklaşık 2 aya yakın atlatmaya çalışıyoruz. Takım olma yolunda çok büyük aşamalar kaydettik. Tabi şu anda yeni takım olmanın zorlukları var. Bizde ilk maçı galip gelerek bir nebze olsun bunu daha da kolaylaştırdığımızı düşünüyorum. Gümüşhanespor maçına odaklandık. Onu da kazandık mı önümüze daha rahat bakacağız."

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporIrfan Başaran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.