Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner797

İşadamı Köleoğlu'ndan Anlamlı Bağış
 Trabzonlu işadamı Şükrü Güngör Köleoğlu, özel eğitim alan çocukların bulunduğu okula çok amaçlı salon yaptırıldı.

Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Köseli köyünde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Bafra Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nda öğrencilerin büyük ihtiyaç duyduğu çok amaçlı salon, aynı köyde Türkiye'nin ilk fındık çiftliğini kuran ve aynı zamanda Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı'da olan Şükrü Güngör Köleoğlu tarafından yaptırılarak hediye edildi.

Köseli mahallesinde yer alan 81 metre karelik çok amaçlı salonda özel eğitim alan çocuklara yönelik sportif, sosyal ve kültürel faaliyetler yapılabiliyor.

Köseli köyü muhtarı Selim Türköz'ün talebi ile kurduğu çok amaçlı salon nedeniyle Okul Müdürü Faik Küçükaktin tarafından Şükrü Güngör Köleoğlu'na teşekkür plaketi verildi. Köleoğlu, özel eğitim gören çocukların okuduğu okula yardım etmeyi sürdüreceklerini söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.