Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

İstişarede Bereket Vardır

Belediyenin her yaptığı çalışma öncesi, sahada inceleme yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’Peygamber Efendimizin buyurduğu üzere,’ istişarede bereket vardır’ hadisine uygun olarak yaptığımız her çalışma öncesinde sahada inceleme yapıyor, Vatandaşlarımızla ve Mahalle Muhtarlarımızla birlikte çalışma öncesi fikir alış verişinde bulunuyoruz.’’ dedi

Karşıyaka ve Yörükler Mahallelerinin ortak sorunu olan su kanallarının temizlenmesi ve yollarının açılması için yerinde incelemelerde bulunan, kanalların ve İmar yollarının geçtiği arazilerin sahipleriyle de bire bir görüşen Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, fikir birliğine varılmasının ardından çalışmaların bir an önce başlaması konusunda talimat verdi.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.’ diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Belediyemizde her gün öğlene kadar halk günü olsa da bu bizim için yeterli değil. Sürekli sahada olmaya özen gösteriyoruz. Sorunları yerinde tespit edip, çalışmalarımızı o yönde şekillendiriyoruz.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.