Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

İYEP ADALETSİZLİĞİ GİDERİLMELİDİR
banner852

Destekleme ve Yetiştirme kurslarında görev yapan öğretmenlerimize %100 artırımlı ek ders ve 0.5 puan hizmet puanı verilmektedir. Bizler de İYEP kurslarında görev alan öğretmenlerimiz için de Temel Eğitim Genel Müdürlüğünden böyle bir talepte bulunmuştuk. Temel Eğitim Genel Müdürlüğü 0.5 hizmet puanı talebimizi olumlu bularak 29.03.2019 tarihinde hizmet puanı verilmesi için Personel Genel Müdürlüğüne yazı yazmış ve tarafımıza da iletmişti. Ancak aradan geçen zaman süresince bu konuda herhangi bir gelişme olmamıştır.

İYEP kapsamında görev alan yönetici ve öğretmenlere de Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında görev alanlar gibi artırımlı ek ders ve ek hizmet puanı en kısa sürede verilmeli ve bu adaletsizlik giderilmelidir.

Samsun İl Başkanlığı

Anadolu Eğitim Sendikası

Anahtar Kelimeler:
SamsunIyep
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876