Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz`dan Açıklama

Sosyal medyada yer alan MHP İlçe Başkanının 07.02.2020 tarihindeki Meclis toplantısında İshaklı Mh. Musa Cevher Dudayev Bulvarı üzerinde ki bir parka ömrünü Türk Milliyetçiliğine adamış biri olan Ozan Arif’in isminin verilmeyle ilgili Meclis gündemine alınması teklifimiz Başkan tarafından Meclis gündemine alınması için oylamaya sunulmuş ve İYİ PARTİ ve MHP Meclis üyeleri  Evet oyu vermiş AKP  Meclis Üyeleri Ret oyu vermiştir.

Bu konuda ki Evet oyu verilmesi Ozan Arif’e sahip çıkılması Milliyetçi olan hiç kimseyi rahatsız etmemelidir.Biz iyi parti olarak 13.Şubatta ölümünün 1. Yılını yadedeceğimiz Ozan Arif isminin Karadenizinde Türk Milliyetçiliğinin kalesi olan Bafra’da yaşatmak için Mecliste gündeme alınmasını oylamayı talep ettik.Biz böyle bir teklif hangi partiden gelirse gelsin Evet derdik.

MHP İlçe Başkanının daha önce Şehit Tolga PEHLİVAN isminin verilmesi için teklif edilkdiğini söylemiş.

Ama meclis toplantısında oylama sunulması teklifi gündeme bile gelmemiştir.Oylaması bile yapılmamıştır.

Bizler İYİ Parti mensupları olarak Şehidimizin isminin teklifinin verilmesinden ve oylanmasından gurur duyarız.

Bizleri Şehidimizin isminin verilmesine karşı çıktığımız algısı yaratmak hangi akla hizmet etmektir.

Kendi Meclis Üyelerinin başka teklifi oyladıklarını söylemek İYİ Partinin verdiği  gündem teklifi oylamadıklarını söylemek hem Meclis Üyelerini Zan altında bırakır hemde  İnternet Haberciliği yapan bir sitedeki  Meclis görüntülerini inkar etmek demektir.

Bizim Partimizi konu üzerinden yıpratmaya çalışmak kimseye fayda sağlamaz.Sadece Bafra’da yaşayan Türk Milliyetçilerini birbirine düşürmeye hizmet eder.Sadece iktidar partisine fayda sağlar.

                  Saygılar.

                                                                                                                                       İYİ PARTİ BAFRA İLÇE BŞK.

                                                                                                                                                Aydoğan YILMAZ   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.