Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

İYİ Parti’den Burdur çıkartması
banner852

Usta, Burdur'un, Veteriner Hekimler Odası ve Ziraat Odasını ziyaret ile programına başladı. Veteriner Hekimler Odası ve Ziraat Odası Başkanlarıyla hayvancılık ve tarım sektörleri hakkında bilgi alarak istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

Hız kesmemeden Burdur programına devam eden Usta, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Burdur Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu. Burdur ilinin ekonomik sorunları ve çözüm önerileri konusunda sunum yapacağını ifade eden Usta, Görüşmelerde Türkiye ekonomisinin yanı sıra Burdur’un özel sorunlarını da konuştuklarını vurguladı.

Burdur’da yapılan ziyaretlerde çok ilgi gördüklerinden bahseden Usta’nın bir sonraki durağı Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği oldu. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde esnafın sorunlarından ve pandeminin esnaf üzerindeki etkileri konuşuldu.

Burdur ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Usta’nın bir sonraki durağı Gazeteciler Cemiyeti oldu. Cemiyet Başkanına teşekkür ederek, Cemiyet’in olduğu binanı önünde bir fotoğraf paylaştı.

İYİ Parti Burdur İl Başkanlığında teşkilatlarla bulaşan Usta, Türkiye Ekonomisi üzerinde değerlendirmelerde bulunduğunu ifade etti.

Burdur’da günü Bucak Kocaaliler Belediyesi ve Bucak İlçe Başkanlığında sonlandıran Usta, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın açıklamasında Belediye Başkanına ve İlçe Başkanına nezaketlerinden ötürü teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876