Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Kaçak Kazı Yapan Şahıslara Ceza
banner852

Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışma neticesinde;

Tekkeköy  ilçesi  Bakacak  Mahallesinde  27.02.2021 günü şüpheli 2 şahsın kaçak kazı 2863 SKM (Kültür ve Tabiat Varlıkları Kanununa Muhalefet) yaptıkları tespit edilerek suçüstü yakalanmıştır. Kazıda kullanılan 1 adet alan tarama çubuğu, 1 adet 130 cm uzunluğunda kazı yapmak için malya demiri, 1 adet 100 cm uzunluğunda kazı yapmak için malya demiri, 1 adet kürek, 1 adet kazma, 1 adet keser, 1 adet çekiç, 3 adet değişik ebatlarda murç ve 4 adet bakır çubuk ele geçirilmiş olup, olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alınarak,  şahıslara ayrı ayrı sokağa çıkma yasağını ihlal kabahatinden toplam 3.469 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876