Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Karaaslan: Kurban Bayramı, Kalbi Yakınlaşmamıza Vesiledir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Kurban Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Millet olma bilincimizi tazeleyen, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı zirveye taşıyan Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın huzurunu ve sevincini yaşıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı, Dünya’nın çeşitli yerlerindeki bütün Müslümanları aynı duygu ve değerlerde buluşturmaktadır. Paylaşmanın bereketine inanan bir millet olarak bizim için bayramlar büyük önem taşımaktadır. Kurban Bayramı, kalbi yakınlaşmamıza vesiledir.

Kurban ibadeti ve idrak ettiğimiz Bayram, birbirimize daha fazla kenetlenmemizi sağlamakta, tüm zorluklara karşı tek vücut olmamızı, paylaşmanın kıymetini ve bizi biz yapan değerleri hatırlatmaktadır.

Bir süredir hayatımızda olan koronavirüs salgınının etkisi devam ederken idrak ettiğimiz bu bayramda da temizlik, maske ve mesafe kuralına tavizsiz uymalıyız. Covid-19 pandemisiyle geçecek ilk Kurban Bayramı’nın salgının gölgesinde geçen son bayram olmasını temenni ediyorum. Kendimiz, ailemiz ve çevremiz için bu bayramda daha titiz davranmamız gerekiyor, bugüne kadarki mücadelemizin başarıyla sonuçlanmasının buna bağlı olduğunu unutmayalım. Ayrıca bayram ziyareti için yola çıkan tüm vatandaşlarımızın gidiş ve dönüş yolunda trafik kurallarına dikkat etmeleri, sevincimizin yasa dönüşmemesi için özellikle önem taşımaktadır.

Sevdiklerimizle yeniden buluşacağımız, büyüklerimizin ellerini öpeceğimiz, birbirimize sıkı sıkıya sarılacağımız, çocukların neşeli sesleri arasında bayramı tüm coşkusuyla yaşayacağımız sağlıklı ve huzurlu günlere milletçe erişmemizi Yüce Mevla’mdan niyaz ediyorum.

Bayramların tüm Dünya’da ruhuna uygun şekilde, kardeşlik ve dayanışma içinde idrak edilmesi dileğiyle; bizleri manevi iklimiyle saran, ortak bir ruh ve heyecanla kaynaştıran Kurban Bayramı’nın ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, Kurban Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.