Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner798

Karaaslan, kutlama mesajı yayımladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Sevinçleri, hüzünleri, başarıları, kayıpları ve kazançlarıyla geride bıraktığımız 2018 yılı ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz demeden hep birlikte el ele verdiğimiz, omuz omuza durduğumuz, kararlılıkla çalışmaya devam ettiğimiz; bölgemizdeki ve Dünya’daki tüm gariplere ve mazlumlara insanlığın yegâne umudu olarak kapılarımızı, gönüllerimizi açtığımız, “insani yardımlarda Dünya’nın en cömert ülkesi” olduğumuz bir yıl olarak kayıtlara geçmiştir. Bu bakımdan 2018; ülkemizi her alanda büyüttüğümüz, hedeflerimize ulaştığımız, ülkemizin Dünya’daki itibarını daha da yükselttiğimiz bir yıl oldu.

2019 yılında da birlik, beraberlik ve kardeşliğimizden aldığımız güçle; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde demokrasimizi daha da ileriye taşıyacağımıza, ülkemizi Cumhuriyet’imizin 100. yılı için koyduğumuz hedeflere ulaştırmada gereken gayret ve her türlü fedakârlığı milletçe göstereceğimize yürekten inanıyorum.

2019; 31 Mart tarihinde yapacağımız, yalnızca şehirlerimizin değil ülkemizin kaderini belirleyecek, 2023 hedeflerimize ulaşmamızda bir eşik niteliği taşıyan yerel seçimlerle de Türkiye’nin ekonomide, siyasette ve hayatın her alanında yeni başarılar kazanarak gücüne güç katacağı, milletimizin desteği ve üstlendiğimiz sorumluluğun gereğiyle ülkemizin aydınlık geleceğine emin adımlarla yürüyüşünü sürdüreceği bir yıl olacak.

2019; tüm Dünya ve ülkemiz için olduğu kadar, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından İstiklal Mücadele’mizde ilk adımın atıldığı Kurtuluş şehrimiz, Milletvekili olmaktan gurur ve onur duyduğum Samsun’umuzun sahip olduğu tarihi anlam nedeniyle de büyük önem taşımaktadır. 2019; Samsun’da yakılan Milli Mücadele meşalesinin tüm Anadolu’ya yayıldığı bir milat olan 19 Mayıs 1919’un 100. yılı olması vesilesiyle, istiklale âşık bir millet olarak Samsun’umuzdan tüm Dünya’ya güçlü mesajlar vereceğimiz yeni bir dönemin başlangıcı ve millet olarak geleceğe söyleyeceğimiz söz ile tarihi bir dönüm noktası olacaktır.

Bu vesileyle, sınırlarımız boyunca ve sınır ötesinde canları pahasına mücadele eden güvenlik güçlerimize ve kahraman Mehmetçiklerimize güç ve kuvvet; şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sıhhat ve afiyet dileklerimi iletiyorum.

Hem Samsun hem de Türkiye olarak yeni umutlarla karşıladığımız 2019 yılının ülkemiz, bölgemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor; umutların çoğaldığı, barış ve huzurun tüm Dünya’da egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cem yiğit 5 yıl önce

aman ne kadar gerekliymiş gözlerim yasardı