Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

KARAASLAN OYUNU AİLESİ İLE KULLANDI
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 16 Nisan halk oylamasında oyunu Atakum ilçesinde kullandı. Karaaslan, oy kulanacağı Kuzey Yıldızı İlkokuluna 2,5 yaşındaki Sare, 6 yaşındaki Yiğit ve eşi Direnç Karaaslan ile geldi. Karaaslan 1188 nolu sandıkta eşi ve çocukları ile birlikte oyunu kullandı. Karaaslan'ın oy pusulasını koyduğu zarfı sandığa çocukları attı. Karaaslan ardından sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet etti.

Karaaslan, büyük bir gün yaşandığını belirterek, "16 Nisan, Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli bir tarih. Sandıklar önümüze geldi. Artık söz milletin olduğu gibi karar da milletin. İnşallah ülkemizin güçlü ve istikrarlı yarınları için en güzel sonuç çıkacak" dedi.

Karaaslan ardından 19 Mayıs ilçesi ve Atakum ilçelerinde sandıkları gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.