Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

KARAASLAN VALİ KAYMAK’I ZİYARET ETTİ
banner852


Adalet ve Kalkınma Partisi Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; Deaflympics Samsun 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları kapanış törenine katılmak üzere geldiği Samsun’da Vali Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’a teşekkür eden Vali Kaymak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'a ziyareti esnasında Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel eşlik etti.

KARAASLAN; “DÜNYANIN EN BÜYÜK ÜÇÜNCÜ SPOR ORGANİZASYONUNU HUZUR İÇERİSİNDE TAMAMLADIK”

Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Samsun Valisi Osman Kaymak’a yeni görevlerinde başarılar dileyen Karaaslan yaptığı açıklamada; “ 97 ülkeden üç binin üzerinde sporcunun katılımı ile dünyanın en büyük üçüncü spor organizasyonu olan Deaflympics Samsun 2017 Olimpiyatlarımızda toplam 46 madalya kazanarak bizleri onurlandıran tüm işitme engelli sporcularımıza teşekkür ediyorum. Böyle büyük bir organizasyonu sorunsuz ve huzur içerisinde geçirmemizi sağlayan başta Sayın Valimiz Osman Kaymak olmak üzere güvenlik güçlerimizi ve emeği geçen tüm kurumlarımızı kutluyorum. Sayın Valimiz ile güzel şehrimiz Samsun’un potansiyelleri, devam eden projelerimiz ve hızla çözüm bekleyen konular üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Valimizin tecrübesi ile Samsun için hayırlı işlere imza atacağına inanıyor, kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876