Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra denetim
banner798

Karaaslan’dan Kadir Gecesi Mesajı

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Mübarek Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak ederken Kadir Gecesi’ne bir kez daha erişmenin sevinç ve huzurunu yaşıyoruz. İnancımızda ve kültürümüzde özel bir yeri olan bu gecelerin milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma gibi asil duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Yüce Rabb’imizin ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğunu müjdelediği Kadir Gecesi’ni hakkıyla idrak ve ihya edenlerden olmamızı diliyorum.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimiz’in ‘Kim inanarak ve sevabını Yüce Allah’tan umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse onun geçmiş günahları bağışlanır’ buyurduğu mübarek Kadir Gecesi affımıza ve mağfiretimize vesile olsun.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ülke olarak tam kapanma sürecinin içerisindeyiz. Bu dönemde akraba ve komşularımızı, büyüklerimizi, hastalarımızı ve ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamalı, ziyaret edemesek de telefonla arayarak yanlarında olduğumuzu hissettirmeli, ihtiyaçlarını gidermek için gayret göstermeliyiz.

Leyle-i Kadir’in selametinin aziz milletimizi, mazlum coğrafyaları ve tüm insanlığı kuşatmasını, idrak ve ihya edeceğimiz bu müstesna gece vesilesiyle tüm hastaların şifaya kavuşmasını Yüce Mevla’mdan niyaz ediyor; huzur ve sağlık içinde Ramazan Bayramı’na ulaşmamızı diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.