Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Karaaslan’dan Samsun’daki Acı Olay Hakkında Açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, dün akşam Samsun’un Canik ilçesinde bir kadının küçük çocuğunun gözleri önünde eski eşi tarafından vahşi bir saldırıya uğraması olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada hızla yayılan ve toplumda haklı bir infiale neden olan şiddet görüntüleri hakkında Karaaslan, “Samsun’da meydana gelen ve kadına yönelik şiddetin en aşağılık örneklerinden biri olan olay yüreklerimizi yakmış, vicdanlarımızı yaralamıştır. Hepimizi derin bir üzüntüye sevk eden olayla ilgili adli ve hukuki süreç hızla başlatılmıştır. Bu elim hadisenin şehrimizde yaşanmış olması ayrı bir üzüntü kaynağı olsa da ülkemizin herhangi bir yerinden gelen benzer acı olaylar da aynı şekilde içimizi kanatmaktadır. Minicik evladının gözü önünde vahşi bir saldırıya uğrayan annenin sağlık durumunun iyi olması tek tesellimizdir. Kadına yönelik her türlü şiddeti, insan onuruyla bağdaşmayan tüm muameleleri reddediyoruz.

Yaşanan vahşi olayı tüm kalbimle kınıyorum. Bir kez daha, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde müşahade altında tutulan şiddet mağduru kardeşimize Allah’tan acil şifalar dilerken, ailesine geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Failin en ağır cezayı alması için davanın yakından takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim. Anneye ve çocuğumuza gereken psikososyal destek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından sağlanmaktadır. Şiddet vakalarına asla müsamaha göstermeyeceğiz. Söz konusu şiddet olayıyla ilgili süreç devletimizin kurumları ve Samsun Valiliğimiz tarafından takip edilmektedir, bizler de bu sürecin her aşamasında ailemizin yanında olmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.