Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Kavak Orman İşletme Şefliğinde görev değişimi
banner852
Kavak Orman İşletme Şefliğine atanan İsmail Bayrak, görevine başladı.Bayrak, yaptığı açıklamada, Kavak'ta görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sorumluluk alanında bulunan 57 orman köyünde mevcut 35 bin 584 hektar orman arazisinden 16 bin 705 hektarının ağaçlık, 18 bin 828 hektarının da açık orman arazisi olduğunu belirten Bayrak, Kavak'ta bulunduğu süre içinde açık orman arazisinin ağaçlandırılması yönünde çalışmalar yapacağını belirtti.

Bayrak, "Ormanlar bizim oksijenimiz, ciğerimizdir. Ormanları korumak her Türk vatandaşının görevidir. Ormanlar orman köylüsünün yakacak ihtiyacını karşıladığı gibi, bakım, kesim gibi hizmet karşılığı da onlara gelir imkanı sağlıyor. Bu kapsamda açık olan ormanlık arazilerimizin ağaçlandırılmasına, yine ağaçlandırmaya, orman sevgisinin kazandırılmasına yönelik gerek köylerimizde vatandaşlara, gerekse okullarımızda öğrencilerimize bilgilendirmede bulunacağım." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Orman Işletme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876