Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

Kavak'ta Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü

Samsun'un Kavak ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü kutlandı.

Atatürk Park ve Meydanı'nda düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdür Vekili Seyfettin Güveli tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Güveli, törende yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatının ülkenin bölünmez bütünlüğünü koruma, huzur ve güven ortamını temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda büyük özveriyle çalıştığını dile getirerek, bilim ve teknolojinin en son yeniliklerini kullanan uzman personel ve sahip olduğu modern araç ve gereçle 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini kaydetti.

Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Karaköse, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Güveli, tören sonunda makamında tebrikleri kabul etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.