Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Kaymakam Türkeli’n 30 ağustos zafer bayramı mesajı

 Vatan toprağımızın düşman işgaIinden kurtuIuşunu ve uIusumuzun bağımsızIığını müjdeIeyen 30 Ağustos Zaferi’nin 95. yıIdönümünü miIIetçe birIik ve beraberIik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyIa kutIuyoruz.

Türkiye’nin ekonomisiyle, demokrasisiyle, ordusuyla, istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeye devam ettiğine milletçe şahit olmaktayız.

Büyük Komutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ifadesiyle; Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin unutulmaz lideri, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Bafra'lı hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.



Ali Fuat TÜRKEL
  Kaymakam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.