Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

Kaymakam ve Belediye başkanı konaklama için yer göstermedi
banner852

Kaymakam ve Belediye başkanı konaklama için yer göstermedi

Kapri Biber üreticisi Adem Yanık dışarıdan gelen işçilere yer temin edemiyoruz.Kaymakam ve Belediye Başkanı bizlere konaklama için yer göstermediğini söyledi.

Kapri Biberden bu sene satışlarından memnun olduklarını ifade eden Adem Yanık,”7 TL üzerinden Bafra’dan, 30 ile mal gönderdiğini ifade etti.

KAYMAKAM BEY’E SÖYLEDİK

Tarımla uğraşan İş adamı Adem Yanık,”Biz Bafra ovası olarak işçide büyük sıkıntı çekiyoruz.Biz Kaymakam beye bu durumu ilettik ,bizlere yer gösterin dedik.Biz kendi gücümüzle konteynır koyalım,dışarıdan işçi getirelim dedik.Kaymakam Bey ya vakit bulup ilgilenemedi yada ilgilenmek istemediğini söyledi.

BELEDİYE BAŞKANINA SÖYLEDİK

Adem Yanık,”Yer sıkıntımızın olduğunu Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a da söyledim.Ama oda ilgilenmedi.Kendi gücümüzle konteynırları alırız,çatır kurarız,Bizlere yer göstermelerini istiyoruz.Bafra Ovası değil sadece işçi konusunda herkes büyük sıkıntı çekiyor.Göçmen işçi var yer bulamıyoruz.Konaklama yapacakları bir yer yok.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876