Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Kedi operasyonu Kedisiz bitti
banner852

Samsun Atakum Mimar Sinan Mahallesi'nde; bir kedi veya kedilerin mahsur kalığı ihbrında bulunuldu.

Bir süre sonra; ihbarı dikkate alan ve harekete geçen itfaiye ekibi; Atakum Mimar Sinan Mahallesi,157. Sokak' taki bir apartmanın çatı kısmında kedi veya kedilerin mahsur kaldıkları kedileri kurtarmak için, seferber oldular

Apartmana bitişik evlerde otura bazı apartman sâkinleri de geceleri kedi ağlaması gibi sesler duyduklarını söylediler.

Mahalleye gelen itfaiye ekİperi; ilgili apartmanın çatı katına doğru itfaiye merdivenini yönelttiler. Mahalle sâkinler; büyük bir heyecanla kurtarılacak kedi veya kedileri bekleyip ekipleri alkışlamaya hazırlanırken; ekiplerin kedisiz aşağı indiği görüldü.

Çatı katta oturan vatandaşlar; kedillerin mahsur kalmadığını, çatıdaki bir hava boşluğundan buraya zaman zaman geldikerini ve onların beslenmesine katkıda bulunduklarını söylemeleri üzerine, kedi kurtarma operasyonuna son verdiler.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876