Öne Çıkanlar kavun iftarda buluştu
banner797

Kemal Kılıçdaroğlu Çiftçinin sorunlarını dinledi

Kılıçdaroğlu, Çeltik Üreticisi hasat öncesi Fiyat belirlenmesini istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bafra'daki Grup Toplantısından sonraki durağı Alaçam Doyaran ve Yenice oldu.

Kılıçdaroğlu, Doyaran'daki Çeltik Üreticileriyle buluşmasında onların dertlerini sıkıntıları dinledi.

Özelikle Çeltik Üreticisinin Hasat öncesi Çeltikte taban fiyatının şimdiden açıklanmasını talep ederken, Çiftçilerin başta Mazot, Gübre, tohum, ilaç giderlerinin altında ezildiklerini belirttiler. 

Burada Çeltik Üreticilerine bizim iktidarımız da her şey farklı olacak, Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Milletin Efendisidir. Başta Mazot, Gübre, ilaç ve tohum girdileri için Çiftçiye yardım edileceğini belirtti. Besici kardeşlerimizin de Yem sıkıntısı biliyoruz ona da çare bulacağız. Çiftçinin ve  Besicinin sıkıntılarını iyi biliyoruz,  onların sorunları bizim sorunlarımızdır dedi.

Buradan sonra Alaçam Yenice'ye geçen Kılıçdaroğlu, burada Kömüş yoğurdu ayranı ve yağlı yanıç ikram edildi. Burada kısa kalan Kılıçdaroğlu Ziyaretin sonunda Bafra'ya dönerek Esnaf ziyaretinden sonra Halka seslenişle ziyaretin sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.