Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner798

Kılıç, Büyüklü Anadolu Lisesini Ziyaret Etti
banner852

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılması için söz verdiği ve Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla 27 Aralık 2015 tarihinde temeli atılan bu yıl eğitim öğretime başlayan Tekkeköy Büyüklü Anadolu Lisesini, Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk , Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve beraberindeki heyet birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
Bakan Kılıç yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü yerine getirmiş olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Tekkeköy Büyüklü Anadolu Lisesi seçim döneminde Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat talimatlandırdığı ve sözünü verdiği bir inşaat. Büyüklü Anadolu Lisesi’nin yapılması noktasında Cumhurbaşkanımızın kendisinin iradesi olmuştur. Cumhurbaşkanımızın verdiği sözü yerine getirdik ve Anadolu Lisemizi kısa sürede vücuda getirerek öğrencilerimiz ile buluşturduk. Bugün bu okulumuzu ziyaretimiz esnasında sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü yerine getirmiş olmanın mutluluğu ve gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Okulumuz ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Büyüklü Anadolu Lisesinin kısa sürede tamamlanarak öğrencileriyle buluştuğunu ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “ Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yapılan okulumuz bu yıl eğitim öğretime başladı. Büyüklü mahallemizdeki daha önceki lise binamızın fiziki ortamı ve yapısı öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap veremiyordu. Şimdi öğrencilerimiz yeni okullarına kavuştular. Okulumuzu buraya kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonrasında okulun ilçemize kazandırılmasından bitimine kadar her aşamasını adım adım takip eden, desteğini esirgemeyen, ülkemizi, şehrimizi ve ilçemizi dev spor tesisleri ile donatan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. Biz de vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözlerin bir tanesini daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Allah, bizi verdiğimiz sözlerin karşısında mahcup etmesin" dedi.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876