Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Kırcalı 4 Günde 17 İlçeyi Ziyaret Etti
banner852

Milletvekili Kırcalı ilçelerde ilçe başkanları, Belediye başkanları, Kadın ve Gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber oldu.

Vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Milletvekili Kırcalı ilçe ziyaretlerine Ayvacık ilçesinden başladı. Hac farizasını da yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan milletvekili Kırcalı ziyaretlerinde helallik istedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı ziyaretlerinde 2019 yerel, genel ve Başkanlık seçimleri için açıklamalarda bulunarak “ Hepimizi yoğun bir çalışma beklemektedir. Her gün vatandaşlarımızla birlikte olmalıyız. Yoruldum deme hakkımız yoktur.” Dedi. Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: “ AK parti 80 milyon vatandaşımızı kucaklayan daima millet ve hizmet demiş olan Türkiye’nin partisidir. Bu nedenle AK Parti’nin başarısı Türkiye’mizin başarısıdır. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Yoruldum deme hakkımız yoktur. Ülkemizi hedeflerine ulaştırma sorumluluğu üstlenmiş olan bizleriz. Yani AK Parti kadrolarıdır. Hedefimiz hep birlikte Cumhurbaşkanımızın izinde ülkemizin siyasetini, ekonomisini, dış politikasını, güvenliğini, yatırımlarını daha da ileriye taşıyabiliriz. Milletimize hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Onur ve mutluluğumuzdur.” Dedi.

AK Parti Milletvekili Av.OrhanKırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız her seferinde ifade ettiği gibi; Türkiye, güya tüm dünyanın bir olup kendisine karşı savaştığı DEAŞ'ın saldırılarına uğrarken, maalesef bu ülkelerin kılı kıpırdamadı. Seyirci kaldılar. Büyükşehirlerimizdeki canlı bomba saldırılarından sınırlarımızın havan ve füze atışlarıyla tacizine kadar, DEAŞ'ın her türlü saldırısıyla tek başımıza mücadele etmek zorunda kaldık. Mücadele etmeye de devam edeceğiz. Ülkemizin üzerinden yabancı savaşçıların Suriye ve Irak'a geçişini engellemek için talep ettiğimiz istihbarat paylaşımını bile tam olarak ve zamanında bizimle yapmadılar. Fırat Kalkanı Harekâtı ile Suriye'de elde ettiğimiz başarı, Batı ülkelerinin bölgedeki oyunlarını açığa çıkardı. Meselenin DEAŞ değil, bölgenin yeniden dizaynı olduğunu açıkça söyleyemedikleri için başka terör örgütlerini yanlarına alarak, aynı projeyi ısrarla sürdürmeye devam etmektedirler. PKK, PYD, YPG ve Suriye Demokratik Güçleri olarak belirlenen yine ismi değişen, kurulmuş veya kurulacak tüm örgütlerin aynı yapıdır. Türkiye’nin düşmanlarıdır. İnsanlığın ve barışın düşmanları olup emperyalistlerin taşeronlarıdır. “ Diye konuştu. Milletvekili Kırcalı ziyaretlerinde hacca gideceğinden dolayı tüm hemşerilerinden de helallik talep etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876