Öne Çıkanlar Emirefendi mahallesi Resai Erden
banner797

Kırcalı: Özgür Basın Toplumların Gelişmesidir
AK parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: , Kamuoyunun sağlıklı bir şekilde oluşması için, insanların haber alma hakkının en iyi şekilde sağlanması ve toplumu ilgilendiren konularda farklı görüşlerin gazete, dergi, televizyon, internet, radyo, sosyal medya gibi basın yayın ve iletişim araçlarında özgürce tartışılabilmesi gerektiğine inanıyorum. Bunun sürdürülebilir olması toplumların gelişmesi ve ilerlemesine katkı yapmaktadır. Bu bakımdan Basın özgürlüğü sadece gazeteciler için değil, bilgilenme ve gerçekleri öğrenme haklarını kullanabilmeleri açısından bireyler ve toplumlar için de vazgeçilmez özgürlüklerin başında yer almaktadır. Bu özgürlüklerin kullanılması sorumsuzluk değil aksine daha yüksek sorumluluk duygusunu sağlamaktadır. Bu yüksek sorumluluk duygusu basınımızı demokrasimizin kalesi yapmaktadır.

AK parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı mesajında hayatını kaybeden basın mensuplarını da unutmadı ve şunları söyledi: Bu Kutsal ve önemli görevi yerine getirirken görevleri başında hayatlarını kaybetmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm basın mensuplarını rahmet ve şükranla anıyorum. Basın mensuplarına yapılan her türlü saldırıları da şiddetle kınıyorum. Tüm basın mensuplarının 3 Mayıs Dünya Basın özgürlüğü gününü kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.