Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra havza
banner798

Kırcalı Ve Kılıç’a Yoğun İlgi

Bafra Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlçedeki Atatürk Bulvarı esnaflarını ziyaret etti.

Ziyaret programına, Ak Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcıları, Kadın-Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat mensuplarında katıldı.

Gittikleri her yerde olduğu gibi Atatürk Bulvarı esnaflarınca da dikkat çeken bir ilgi ile karşılaşan Kırcalı ve Kılıç, ilçeye yönelik olarak gerek Ankara gerekse Bafra’da gerçekleştiren çalışmalar ve projelerle ilgili esnaflara bilgi verdiler.

Bafra Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Gönül Belediyeciliği kapsamında çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize devam ediyoruz. Atatürk Bulvarında bulunan iş yerlerimize gerçekleştirildiğimiz ziyaretimizde Milletvekilimiz Orhan Kıcalı’da katılarak vatandaşlarımızla hasb-i halde bulunduk. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan, dilek ve temennilerini ileten esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.