Öne Çıkanlar erdoğan şehit
banner798

KIRCALI: YAPILAN YALAN VE HAKARETTEN İBARET

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Lâdik ilçesini ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kara, İlçe Başkanı Fikret Baştan, Belediye Başkanı Selim Özbalcı katıldı. Lâdik’in Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgi verdi. Kırcalı ve beraberindekiler Amanos Dağları'nda terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Salih Kayan'ın Lâdik Doğankaş Köyünde ailesini ziyaret ettiler. Ziyarette duygulu anlar yaşandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: Gençlerden korkan, meclisten korkan, millet iradesinden korkan, bilimden, gelişmekten, demokrasiden, hukuktan, kalkınmaktan korkan bir muhalefet anlayışı var. Korkmadıkları tek şey ise milletimize yalan konuşmaktır. 18 Maddelik anayasa değişikliği referandum sürecinde de bunu görüyoruz. Biz Havaalanları, köprüler, tüneller, üniversiteler, duble yollar, şehir hastaneleri, milli tank Altay, Fırtına Obüsler, Milli savaş gemileri, Ar-ge, Tekno park diyoruz. Bunlar devam edecek devam etmeli diyoruz. Muhalefet isemilletimizin önüne yüzde yedi bin beş yüz olan faizli yıllarıanayasa kitapçığı fırlatma tartışmalar, koalisyonlar, krizler, güçsüz hükümetler, vesayetlerkoyuyor o günler isteniyor. Böyle bir anlayışla milletimiz ve devletimiz kazanamaz. Bizim o kâbuslu günleri yaşama lüksümüz yoktur.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: Bir CHP milletvekili kalkıyor evet diyen insanlarımızı denize dökeceklerini söylüyor, Biz ise evet diyen de hayır diyende bizim insanımızdır. Bizim insanımız denize dökülmez, denize girer, güneşlenir eğlenir. Bir zamanlar darbe için orduyu göreve çağıran Bir başka CHP milletvekili ise vatanımızın bir polisine af edersiniz it diyor. Biz ise kahraman diyoruz. Aramızda ki fark budur. Bu zihniyette yalan, hakaret kısacası her şey var. Bu anlayış yıllardır milletimizi kutuplaştırdı. Bizim ise milletimizin iradesine saygımız var. Biz daima millet dedik ve demeye devam edeceğiz. Bu vesileyle toplumumuzu huzur ve güveni devletimizin ve asil milletimizin birlik ve beraberliği için çalışan kahraman polislerimizin 10 Nisan Polis haftasını kutluyorum Şehir polislerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyorum.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.