Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

KIRCALI: ZORLUKLARI MİLLETİMİZLE AŞTIK
banner852
Terör örgütleriyle mücadelemiz, bizim için bir oyun değildir, bir beka meselesidir. Biz terör örgütlerine asla müsamaha göstermedik ve bundan sonrada göstermeyeceğiz. “ dedi.Kırcalı 19 Mayıs ilçesinde ilçe danışma, Bafra ilçesinde ise muhtarlarla yapılan toplantılara katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: Eğer bir ülkede güven olursa, istikrar olursa o ülkede kalkınmanın önüne kimse geçemez. Daha hızlı bir kalkınma yaşanır. 15 yıldır biz bunu yaşıyoruz. Bizim ülkemizde şu anda güven de var, istikrar da var. 16 Nisanda ki referandumda halkımızın kabul ettiği yeni yönetim sistem konusundaki ısrarımızın gerisinde de istikrar ve güven ortamını garanti altına alacağına dair inancımız vardı. Bunu hep söyledik. Ülkemizin artık ne zaman kaybına, ne enerji kaybına tahammülü yoktur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile buda sağlanacaktır.

AK parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Türkiye ancak yerli ve millî bir anlayışla, yerli ve millî kadrolarla kendisine arzu ettiği şekilde güçlü bir gelecek inşa edebilir. Türkiye bu inşasını sürdürmekte olup bundan sonra da sürdürecektir. Ülkemizin önüne zaman zaman engeller çıkartılmıştır. Çok şükür bunları milletimizin verdiği destek ile aştık. Bundan sonra da boş durmayacaklardır. Bunları da yine aşacağız. Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız. Bu coğrafyada milli birlik ve beraberlik ile ayakta durmak mümkündür. Milletimiz bu birlik ve kenetlenmeyi göstermektedir. Yüreği bu ülke için çarpanlarla, sevinci de, tasası da bu millet için olanlarla, bayrağına, devletine sadakatle sevdalılarla 2023-2053 ve 2071 hedeflerimize yürüyeceğiz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876