Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Kırcalı`nın  Ak Parti 16. yıl Kutlama Mesajı
 AK parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı AK Partinin 16. kuruluş yıl dönümü dolaysıyla yayınladığı mesajda “ AK parti Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 16 yıldır milletimizin hizmetinde olmuş, milletimizle beraber hareket etmiş ve 80 milyon vatandaşımızı kucaklamıştır. Kısacası AK parti Türkiye’dir.” Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer vermiştir: “ Partimiz 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sadece milletimize hizmet etmek düşüncesiyle kurulmuştur. Partimiz Milletimizden aldığı destekle hızla, büyük ve önemli icraatlara imza atmıştır. Yıllardır beklenen hayalleri bir bir gerçekleştirmiştir. Partimiz Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Milletimizle beraber olarak milletimizin iradesine 27 Nisanda, Gezi olaylarında, 15 Temmuz FETÖ ihanetinde ve her zaman ve şart da sahip çıkmıştır. Milletimizin verdiği yetkiyi hiç bir güce teslim etmemiştir.

Tüm vesayet odaklarını ortadan kaldırmıştır. Partimiz girdiği her seçimden milletimizin birinci tercihi olarak çıkmayı başarıp Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. AK parti Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 16 yıldır milletimizin hizmetinde olmuş, milletimizle beraber hareket etmiş ve 80 milyon vatandaşımızı kucaklamıştır.

Kısacası AK parti Türkiye’dir. Yeni bir atılım dönemi içinde olduğumuz bu dönemde, davamız ve sevdamız olan, Adalet ve Kalkınma Partisinin 16. yıl dönümünü can-ı gönülden kutluyorum. AK Parti mensubu olarak milletimize hizmet etmekten mutluluk ve büyük bir onur duyuyorum. Partimizi destekleyen aziz milletimize, Partimizin kurulduğu ilk günden itibaren partimize her kademesinde hizmet eden tüm mensuplarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyor, Hakk’ın rahmetine kavuşmuş olanları minnet, şükran, rahmet ve saygıyla anıyorum.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.