Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

KÖKTAŞ EMEKÇİLERLE BİR ARADA
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Yeni sistemde Türkiye’yi gelecek 5 yıl için kim yönetecek, kim hükümet olacak buna aziz milletimiz sandıkta karar verecek. İstikrar güçlü, iktidar kalıcı hale gelecek" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Gittiği her yerde 16 Nisan da neden evet denilmesi gerektiğini anlatan Milletvekili Köktaş, Tekkeköy'de işçiler, İlkadım'da ise servis şoförleri ile biraraya geldi.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Belediye Meclis ve il ve ilçe teşkilat üyelerinin katılımıyla Tekkeköy ilçesinde As Çelik ve Atilla Makina Sanayi'yi ziyaret ederek firma sahipleri ve çalışanları ile biraraya gelen Milletvekili Köktaş, İlkadım ilçesinde ise Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası üyeleri ile buluştu.

VESAYET SON BULACAK

Yeni anayasanın mecliste referandum aralığında kabul edilmesinin ardından sahaya çıkararak ilçe ilçe, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattıklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Mecliste bu yeni anayasa için imza veren bir milletvekiliyim. Değişmesini istediğim için öncelikle evet diyorum. Yeni sisteme neden evet diyoruz. Çünkü bir çok defa değişikliğe uğrayarak kırk yamalı bohça haline gelen 1982 darbe anayasası, 82 model bir araba gibi artık yolda gitmiyor, sürekli arıza veriyor ve ülkemizi taşıyamıyor. Onun için yeni bir anayasa yaparak yolumuza rahat bir şekilde devam etmeli, vesayet sistemini yani sandıktan yetki alamayanların kontrol ettiği bir sistemi ortadan kaldırarak, halka hesap veren bir Cumhurbaşkanlığı sistemini kurmak için evet diyoruz" dedi.

SANDIKLA SEÇİLEN TEK ADAM OLUR MU?

16 Nisan'da verilecek güçlü bir evet ile Türkiye'nin yeni bir yönetim sistemine geçeceğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Bu yeni sistemde ilk seçimde Türkiye’yi gelecek 5 yıl için kim yönetecek, kim hükümet olacak buna milletimiz sandıkta karar verecek. İstikrar güçlü, iktidar kalıcı hale gelecek. Zaman kaybetmeyen, dünya, bölgesinde daha da söz sahibi bir Türkiye olacak.
Diyorlar ki, tek adamlık geliyor. Milletin sandıkta seçtiği tek adam olur mu? Milletimiz verdi oyları seçti, 5 sene sonra beğenmedi seçmez ya da güzel hizmetler yaptı beğendi bir 5 sene daha seçer. Çok iyi gidiyor üçüncü sefer daha beş sene daha seçelim diyorsunuz, yok iki dönem yapıyor bitiyor. Böyle bir sistem de padişahlık, tek adamlık olur mu? Onun için hayırcıların işi, gücü yalan, dolan. Milletimiz bunlara hiç bir zaman prim vermedi, bundan sonra da vermeyecek inşallah" diyerek sözlerine son verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.