Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner798

Köktaş,  Fındık Üreticimizi Mağdur Etmeyeceğiz

Milletvekili Köktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “17 Temmuz Çarşamba günü Fındık Bölgesi Milletvekillerimiz ile birlikte 2019- 2020 fındık sezonunu değerlendirmek ve eylem planı oluşturmak üzere biraraya gelmiştik. 

Bu toplantımızın bir adım sonrası Fındık Bölgesi Milletvekili olarak; Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli ile biraraya gelerek, hasat dönemi başlamadan önce fındık fiyatının açıklanmasını ve fındıkta belirsizliğin ortadan kalkmasını amaçlamıştık.

Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli ile 22 Temmuz Pazartesi (bugün) Bölge Milletvekilleri ile biraraya gelerek, fiyattan, kaliteye, bölgesel iş birliklerine, üreticinin talep ve beklentilerine kadar pek çok konuyu değerlendirdik.

Sayın Bakanımız kısa zamanda çalışmalarını bitirerek, üreticilerimizi rahatlatma yolunda gerekli adımları atacaklarını, her zaman olduğu gibi yine üreticinin yanında olduklarını göstereceklerini, bu çalışmaların tamamlanması için bir miktar daha sabretmelerini tavsiye etti. 

Sayın Bakanımızın da dediği gibi en kısa zaman içinde gerekli adımlar atılarak, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşülerek, fındıkla ilgili nihai karar hükümetimiz tarafından verilecek ve bölge halkımıza duyurulacaktır.

Hükümetimizin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de fındık üreticimizi mağdur etmeyecek bir politika izleyeceğine inanıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.