Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Köktaş İlçe Başkanları ile Ankara'da bir arada

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na katılmak üzere Ankara’da bulunan, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Samsun’da görev yapan İlçe Başkanları ile biraraya geldi.

AK PARTİ BÜYÜK BİR AİLE

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı, Karadeniz Bölgesi illerini kapsayan İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Samsun’da görev yapan İlçe Başkanları'nı ağırlayan AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, "Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu büyük aileyi bir araya getirdiği için şükranlarımı, minnetlerimi sunuyorum. Üstlendiğimiz büyük sorumlulukla geleceğimize, yarınlara güçlü bir miras bırakmak için gayretli çalışmalarımızı siz değerli yol arkadaşlarımız ile birlik ve beraberlik içinde sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Köktaş ayrıca, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından düzenlenen 'Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ardından, ilimizde İlçe başkanlığı yapmış ve halen görevde olan kıymetli yol ve dava arkadaşlarımız ile biraraya geldik.

Hem il başkanlığım hemde milletvekilliğim döneminde kolektif çalışmayı ön planda tutarak zor ve meşakatli süreçlerden gece gündüz demeden, birlik ve beraberlik içinde çalışarak çıktığımız kardeşlerimize, bugüne kadar gösterdikleri fedakarlık, azim, samimiyete ve partimize sağladıkları katkılardan ötürü teşekkür ediyor,"Daha gidecek çok yolumuz, atacak çok adımımız, yapacak çok işimiz var." diyerek "durmak yol yola devam" diyorum.Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin." diyerek sözlerine son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.