Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Köktaş, Oyunu  Çarşamba`da Kullandı
 AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni de içinde bulunduran Anayasa Değişikliği için yapılan halk oylamasında oyunu Çarşamba İlçesi Irmaksırtı Mahallesi'nde bulunan Irmaksırtı İlkokulu’nda kullandı.


AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni de içinde bulunduran Anayasa Değişikliği için yapılan halk oylamasında oyunu kullanmak için Çarşamba ilçesi Irmaksırtı Mahallesi Irmaksırtı İlkokulu’na geldi. Milletvekili Köktaş, okuldaki emniyet ve sandık görevlilerine kolaylıklar diledi. Köktaş, oyunu 1125 nolu sandığa attı.

Milletvekili Köktaş ayrıca, değişik ilçelerde kurulan bazı sandık bölgelerini de ziyaret ederek sandık başında görev yapan sandık kurulu üyelerine iyi çalışmalar, oyunu kullananlara da hayırlısı olsun temennisinde bulundu.

Oy kullanmaya gelen vatandaşlarla bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, "
Daha güçlü demokrasi için, gençlerimiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için, güçlü millet ve devlet için oyumuzu kullandık.
Her seçimde olduğu gibi sandıktan çıkacak olan sonuç ne olursa olsun, başımızın üstündedir. Milletimizin verdiği karar en güzel karardır. Biz yine Pazartesi gününden itibaren milletimize ve ülkemize hizmet etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 80 Milyonluk Türkiyemizde hepimiz biriz, beraberiz, kardeşiz. Bu düşünceler içinde 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni de içinde bulunduran Anayasa Değişikliği için yapılan halk oylamasının ilimize, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bu seçimin kendi kaderleri olduğunu düşünen tüm dünya mazlumları için güzel sonuçlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.