Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Koronavirüse Karşı Dezenfekte Çalışmaları Sürüyor
banner852

İlkadım Belediyesi koronavirüse karşı etkili bir şekilde sürdürülen önlem faaliyetlerine 24 saat esasıyla devam ediyor. Bu kapsamda İlçe genelinde resmi kurumlar, okullar, toplu kullanım alanları ile tüm çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor.

İlkadım Belediyesi ülkemizde de görülen koronavirüse karşı alınan önlemleri ilkadım ilçesini her noktasında uygulama devam ediyor. İlkadım  Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan dezenfekte ekipleri aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sınırları içersinde bulunan resmi kurumlar, okullar, sosyal tesisler, toplu kullanım alanları ve tüm çöp konteynerleri dezenfekte edilmeye devam ediliyor.24 saat aralıksız devam eden çalışmalarla ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerin tamamı dezenfekte edilirken ikinci tur dezenfekte çalışmaları da % 80 oranında tamamlandı.

“İlçemizde dezenfeksiyon çalışmalarını yoğunlaştırdık”

Bu noktada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren İlkadım  Belediyesi tüm imkanlarını  seferber etmiş durumda. Üzerimize düşen sorumlulukları büyük bir gayretle yerine getirme gayretinde olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Vatandaşların da yerine getirmesi gereken önlemlere dikkat çekti. Genel olarak ülkemizin tamamında  yerel olarak da tüm belediyelerin önlem çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İlçemizin her noktasında dezenfeksiyon çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. İlkadım Belediyesi olarak bizler de ilçemizdeki, vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek adına, üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz, bu riskli günlerde kişisel temizliklerine ve hijyene çok özen göstermeleri, ayrıca kalabalık ortamlardan uzak durmalarıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876