Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Kreşte çocuklara şiddet iddiası


Atakum İlçesi'nde özel bir kreşte 3 gün önce meydana gelen olayda, iddiaya göre E.Y.'nin elektrik işleri yapan babası Mesut Y., okul idaresinin talebi üzerine içindeki kameralarda sorun olup olmadığına bakmak için sisteme girdiğinde, kamera kayıtlarını inceledi. Bu sırada görevli öğretmen ve yönetici olan B.Ö.'nün aynı gün oğluna şiddet uyguladığını gördü. Kamera kayıtlarını geriye doğru taradığında başka çocukların da benzer duruma ve kötü muameleye maruz kaldığını gördü.

Kreşten dönen B.Ö. de babasına öğretmeninin sopayla bacaklarına vurduğunu söyledi. Bunun üzerine Mesut Y., Atakum Denizevler Polis Merkezi'ne giderek B.Ö. ve benzer dayak olaylarında yanında olmasına rağmen müdahale etmediği iddia edilen öğretmen E.C.T., kreşin sahipleri M.B. ve G.A.K. hakkında şikayette bulundu. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden oğlu için sağlık raporu aldı. Olayın duyulması sonrasında yaklaşık 30 aile çocuklarını bugün kreşe göndermedi.

Kamera görüntülerinde B.Ö.'nün elinde bir sopa ile çocukları durdurmaya çalıştığınında görüldüğünü belirten Baba Mesut Y. "Oğlum 1.5 Trbet yıldır o kreşe gidiyor. Ben yakın zamanki görüntülerde bunu gördüm. 1.5 yıl içinde neler yaşandığını bilmiyoruz. Kayıtlarda oğlum yeleğini çıkarmak istemiyor. Çocuğumu sağa, sola fırlatıp başına vurup yeleği çıkartıyor. Kolundan tutup kaldırıp kenara atıyor. Başka çocuklara da benzer şekilde davranmış. Yine aynı gün şiddete maruz kalan 2.5 yaşındaki S.E.O. da aynı şekilde ayaklarında, bacaklarında morluklar yüzünde kızarıklıklar raporla belirlendi. Biz sonuna kadar gideceğiz. Hem kreşin sahipleri hem dayakçı öğretmen ve dayak olayına seyirci kalan başka bir öğretmenden şikayetçi oldum. En ağır cezayı almalarını istiyoruz ki bir daha böyle şeyler yaşanmasın istiyoruz. Çocukların fotoğrafını çekip bize şirin gösteriyorlar halbuki öyle bir şey yok. Biz çocuklarımızı paramızla işkenceye göndermişiz maalesef" dedi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şebnem aydın 8 yıl önce

eliniz kopsun inş