Öne Çıkanlar Ahmet Yeni eyof
banner798

Krizde umut yine Genç Parti

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Türkiye’nin derin bir ekonomik kriz içerisinde olduklarını ifade ederek, halkın 2001 krizinden sonra olduğu gibi Genç Parti’yi yine umut olarak gördüğünü belirtti. Şen, “Ekonomik olarak refaha ermiş bir Türkiye için yola çıktık.” dedi

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuncer, İl Başkan Danışmanı Öznur Durdu, İl Kadın Kolları Başkanı Şengül Sungur ve İlkadım İlçe Başkanı Erol Ayakta ile birlikte AK Parti ve İYİ Parti Samsun İl Başkanlıklarına nezaket ziyaretinde bulundu.

"HEPİMİZİN AMACI ŞEHRİMİZE HİZMET"

Yeni yapılanma sonrası aktif bir siyaset gerçekleştiren Genç Parti Samsun İl Başkanı Şen, "Hepimizin amacı şehrimize ve ülkemize hizmet etmek. Bu doğrultuda il kongre sürecimizi tamamladıktan sonra diğer partilerimizle ikili ilişkilerimizi geliştirmek ve diyalog kurmak amacıyla nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu ve iki değerli partimizin il teşkilatlarına teşekkür ederiz." diye konuştu.

HALKIN UMUDU GENÇ PARTİ

Başkan Şen, Türkiye'nin derin bir ekonomik kriz içerisinde olduğunu vurgulayarak, "2001 krizinden sonra vatandaşlarımız, Genç Parti'yi umut olarak görmüş ve önemli bir oy teveccühünde bulunmuştu. Daha sonraki süreçlerde çeşitli sıkıntılar yaşasak da bu ülkenin Genç Parti'ye ihtiyacı olduğuna inandığımız için mücadelemizi sürdürdük. Halkımız geçmişte olduğu gibi bizi yine bir umut olarak görüyor. Bizde hemşerilerimizin yüklediği sorumluluğu daha iyi sırtlanabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yakın zamanda onursal genel başkanımız Cem Uzan'ın ülkemize dönüşüyle bu süreç taçlanacak. Tüketen değil üreten, dışa bağımlılığı en aza inmiş, emeklisi, işçisi ve çiftçisi ekonomik olarak refaha ermiş bir Türkiye için çıktığımız yolda hızla ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.