Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Kursiyer Kadınlara Ödül Gezisi
banner852

Düzenlenen geziler kapsamında kadın kursiyerler, Samsun, Amasya, Sinop ve Karabük’ün tarihi ve turistik ilçelerini gezdi.

Ev hanımlarını ev stresinden uzaklaştırmak ve sosyalleşmelerini artırmak amacıyla el sanatları kurslarını yeniden açan Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 2021 yılının ilk mezunlarını verdi.

İlkadım Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Kadıköy Mahalle Kültür ve Yaşam Merkezi’nde geçen nisan ayında başlayan aşçılık, bağlama, gümüş kazaziye, örgü, dikiş, ön muhasebe, plates ve takı tasarım gibi kurslar sona erdi. Hem öğrenen hem de keyifli zaman geçiren 350 kadın kursiyer, aldıkları eğitimi, üretim ve satışla taçlandıracak. 

5 ay süren kurslara düzenli katılan ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan kadınlara sürpriz yapan Büyükşehir Belediyesi, onları geziyle ödüllendirdi. Düzenlenen gezilere katılan kursiyer ev hanımları, Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu, Ladik Ambar Köy, Amasya, Borabay, Karabük, Safranbolu, Amasra ve Sinop’u gezdi. Gittikleri yerlerin doğal güzelliklerine hayran kalan kadınlar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na teşekkür eden ev hanımları, “Uzun süredir birlikte eğitim aldık, çalıştık. Kursiyerler olarak burada aile olduk. Çok güzel zamanlar geçirdik. Kurslara katıldığımız için çok mutluyuz. Bizlere bu desteği ve imkanları sağlayan Büyükşehir Belediyesi ve yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876