Öne Çıkanlar Futbol müsabakası İlkay Kocabay
banner798

Ladik Belediyesinden Yemekli Vefaa

Belediye Mavi Göl Tesislerinde düzenlenen yemeğe Özbalcı'nın yanı sıra Belediye Meclisi üyeleri, kamu kurumlarının idarecileri, siyasi partilerin temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar, belediye birim amirleri ve belediye personeli katıldı.

Özbalcı, burada yaptığı konuşmada, Sulubey ile arkadaşlığının uzun yıllara dayandığını dile getirerek, "Yıllarca aynı camiada görev yaptık. Ladik Belediyesinde de yine beraber olduk. Çalışmaktan son derece memnun olduğum bir arkadaşımı kaybetmekten kendi adıma üzüntü duyuyorum. Allah yolunu açık etsin. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Özbalcı, konuşmasının ardından Sulubey'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ladik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Sukas ve Polat Mahallesi Yatılı Kız Kur'an Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kırbıyık da Sulubey'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, birer plaket verdi.

Sulubey ise görevi süresince kendisine destek olan başta Belediye Başkanı Özbalcı olmak üzere mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.