Öne Çıkanlar Yangın tüpü Nihat Kale
banner798

Laf değil hizmet üretiyoruz

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Ayrımız yok ülkemizi 85 milyon birlikte geleceğe hazırlıyoruz. Lafla değil halkımızın desteğiyle ortaya konulan hizmetlerle konuşuyoruz." dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'nın koordinesinde ilçe gezilerini sürdüren Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesinde programlar gerçekleştirdi. Parti teşkilatları, mahalle, oda, dernek ziyaretleri yapan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Fırında ekmek pişirdi, esnafın çayını içti, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi.

Programlarında açıklamalarda bulunan Yılmaz, her bir vatandaşa her zaman eşit mesafede olduklarını, hiç bir şekilde ayrım veya öteleme gibi bir anlayışı kabul etmediklerini, AK Parti'nin 85 milyonun partisi olduğunu söyledi.

"HİÇ BİR AYRIM YOK"

Özellikle halk arasında kutuplaşma algısı oluşturarak kardeşliğe, birlik ve beraberliğe zarar vermeye çalışan bir kesimin varlığına dikkat çeken Yılmaz, "Biz 85 milyon vatandaşımızla büyük Türkiye hedeflerine koşmayı, bir olmayı, diri olmayı, kardeş olmayı ön planda tutuyoruz. Siyaset bizim için her zaman ikinci planda. Önce vatanımız, bayrağımız, devletimizin bekası ön plandadır. Şöyle geçmişi bir hatırlayalım, günümüzdeki saldırıları düşünelim Cumhurbaşkanımız liderliğinde nasıl mücadeleler verildiğini anımsayalım. Vatan sevdalıları hizmet üretiyor, eser ortaya koyuyor, Türkiye'yi geleceğe hazırlıyor. Lafla, boş sözlerle halkımızın karşısına çıkmıyoruz." diye konuştu.

"ÇÖZÜM NOKTASI YİNE AK PARTİ'DİR"

Küresel ölçekte yaşanan sıkıntılardan etkilenen Türkiye'de olup bitenleri fırsata çevirerek kirli siyasetle saldırılara geçenlere geçmişte olduğu gibi halkın sandıkta gereken cevabı vereceğini ifade eden Yılmaz, "AK Parti iktidarımız hep sorun çözen, ötelemeyen olmadı mı? Şuan önümüzde duran başta ekonomi, bölgesel sorunlar gibi ciddi meseleler çözülerek bertaraf edilmeye çalışılıyor. Bunun yanında yatırımlar, hizmetler aksamadan devam ediyor. Geçmişte yapılan hizmetler geleceğe de ışık tutmaktadır. Bunun için hangi şikayetimiz varsa, bunun çözecek merciğinde yine mevcut iktidar olduğunu çok iyi biliyoruz. Ele ele vereceğiz, her şeyin üstesinden birlikte geleceğiz." şeklinde konuştu.

İlkadım programına AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Erbin, İl Başkan Yardımcıları Oktay Avcılar, İsa Bozçelik ve teşkilat üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2 yıl önce

i̇lkadım ilçesini nasıl kaybetiğinizi soruyormusunuz, çok merak ediyorum.size buradan oy çıkmaz yusuf bey