Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Meclis Üyesi Çetin Akça`dan Bayram Mesajı

Meclis Üyesi Çetin AKÇA Mesajında Şu ifadelere bulundu ; “Birlik ve beraberliğimizi her daim perçinleyeceğimiz bir kurban bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban Bayramı yardımlaşmanın, dayanışmanın, sevgi ve hoşgörünün en güzel şekilde yaşatıldığı günlerdir. Bayramlar milli ve manevi değerlerin pekişmesine, dini şuur ve duygunun gelişmesine vesile olan günlerdir.

Mübarek Kurban Bayramı'nda bu yıl da büyüklerimizin hayır dualarını alalım, çocuklarımızı, öksüz ve yetimleri, kimsesizleri, evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı, yardıma ihtiyacı olan insanlarımızı sevindirmeyi unutmayalım.

Kurban Bayramının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dileyerek, başta Alaçam ve Bafralı Hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin Bayramını Kutluyorum.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.