Öne Çıkanlar Yabancı uyruklu kadın evinde ölü bulundu dayısını bıçaklayan kişi tutuklandı
banner798

Mehmet Al Basın Açıklaması

Ülkemizin etrafı ateşten bir çember iken, bu çemberi yararak sorunların çözülmesine katkı vermek, Devletimizin güvenliğini tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması için çaba göstermek MHP’nin temel önceliklerinden birisidir.

Bu bağlamda, Türkiye’nin çok ciddi bir beka sorunuyla karşı karşıya kaldığı bu dönemde partimizce atılacak adımlar çok önemlidir. Bu konuda MHP’nin söylemleri mutlaka dikkate alınmalıdır.

Ülkemizi meşgul eden Irak ve Suriye’deki olaylar bu manada değerlendirilmelidir.
MHP, kendisini milletin ve devletin bekasına adamış ülkücü ve milliyetçi düşünce etrafında toplanmış insanlardan oluşmuştur.
Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak için hem içten, hem de dıştan yıllardır saldırılara maruz kalmış, bunlara rağmen 48 yıldır dimdik ayakta kalmıştır.
Son bir hamle daha yaparak bizleri parçalama çabasında olanların yine hüsrana uğramaları çok yakındır. Yaptıkları sözde anketlerle partimizi ‘%3’ü geçemez’ söylemleri oluşturmaya çalıştıkları algı değerini yitirmiştir. Partimize katılımları ve halkımızın her geçen gün artan teveccühü gözle görülmektedir. Bu sözde anketlerde ki oranın çok daha yüksek olduğunu kendileri de kabul etmek zorunda kalmış ve daha sonra yaptırdıkları anketlerde oy oranlarını çok daha yüksek göstermek zorunda kalmışlardır. Fakat gerçeğin daha da yüksek olduğunu ilk seçimlerde herkes görecektir.
Şu ana kadar ilimizde, partimize son bir yıl içerisinde 2 bin civarında yeni katılımlar olmuş, katılımlar da hızla devam etmektedir. Ayrılanların sayısı da bu rakamın %5’i kadardır. Bizim kapımız gelene de açık, gidene de açıktır.

Gerçeği yansıtmayan söylemleriyle törpüyü aşındıracaklarını zannedenler, kendi dillerinden akan kanı gördüklerinde yanıldıklarını anlayacaklar ama iş işten çoktan geçmiş olacaktır.

Muhtemel bir erken şeçim olma ihtimali üzerine MHP Samsun Seçim İşleri olarak hazırlıklarımıza başlamış bulunmaktayız. Genel Merkezimizle bağlantıya geçilerek 30 Eylül de parti içi eğitim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ayrıca; İlçe Başkanlarımız ile de gerekli altyapı çalışmalarımız devam etmektedir. Gerek mahalli idari seçimlerinde, gerekse genel seçimlerde bu zamana kadar aldığımız oy oranlarının üzerine çıkmak hedeflerimiz arasındadır. Bunun için yeterli kadromuz ve tecrübeli elemanlarımız mevcuttur. Kaybettiğimiz belediyeleri geri almak, üzerine de ilave belediyeler katmak ilk hedefimiz olacaktır.

Saygılarımla…

Mehmet AL
MHP Samsun Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.