Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Memur-Sen ilçe Temsilcileri İle bir araya geldi

Ardından Yakakent'i ziyaret etti. Samsun Eğitim Bir sen İl yönetiminden Mustafa Çelebi ve Behzat Kahveci ve Nejdet Güneysu önce Yakakent Halk Eğitimi Müdürlüğüne atanan Yakakent Eğitim Bir sen ilçe temsilcisi Kadir Çakır'ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler.Daha sonra Yakakent'te okul ziyaretlerinde bulundular.Yakakent ÇPL ve Yakakent İHL Okullarında idareciler ve öğretmenlerin çeşitli konulardaki sorularını cevapladılar ve açıklamalarda bulundular.Yakakent programından sonra Alaçam temsilciliğimizin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldı.

Alaçam Eğitim Bir Sen Okul İdarecileri ve iş yeri temsilcileri ile Alaçam Öğretmenevinde bir toplantı yaptı.Toplantıya,Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Fatih Öztürkçe,Yakakent Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İlçe temsilcisi Kadir Çakır ve yönetim kurulu,Alaçam Eğitim Bir Sen ilçe teşkilatı,okul idarecileri ve okul temsilcileri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını Alaçam Memur sen ve Eğitim Bir Sen ilçe temsilcisi Salih İleri yaptı.Salih İleri konuşmasına başlarken toplantıya İl yönetiminden,Yakakent İlçemizden gelen misafirlere ve ilçemizin çeşitli okullarından gelen idareci ve iş yeri temsilcilerine hoş geldiniz dedi ve teşekkürlerini bildirdi.Amaçlarının yeni bir eğitim ve öğretim yılı başlangıcında okullara yeni atanan idarecilerle tanışmak sendikal anlamda yapılacak çalışmalar konusunda iş yeri temsilcilerini aydınlatmak olduğunu dile getirdi.

Samsun Memur sen ve Eğitim Bir sen 1 nolu şube başkanı Nejdet Güneysu toplantıda söz alarak;Sendikal çalışmalar konusunda bilgi verdi.Son toplu sözleşme konusuna değinen Güneysu; “Biz kuruş sendikacılığı değil,duruş sendikacılığı yapıyoruz.”dedi.Son toplu sözleşme ile tam istenilen kazanımları elde edemediklerini dile getirdi.Son günlerdeki TEOG un kaldırılması ve Üniversiteye Giriş sınav sistemi ile ilgili bilgi veren Nejdet Güneysu yapılan değişiklikleri sendika olarak uygun görmediklerini dile getirdi.Nejdet Güneysu Toplantının sonunda toplantıya katılanların sorularını cevaplandırdı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.