Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Memur sen Kadın kolları;"Bilin Ki Hepinize Hesap Soracağız"
banner852

4 Nisan 2017 tarihinde Esed rejimi ile Rus güçleri tarafından Suriye’nin İdlib kentinde bulunan Han Şeyhun’daki kimyasal saldırıda, aralarında en az 27 çocuğun bulunduğu 100’ü aşkın sivil hayatını kaybetmiş, 500 sivil de kimyasal maddeden etkilenmiştir.

"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma. Allah onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor." İbrahim 42
Altı yıldır Suriye'de işlenen ve yaklaşık bir milyon insanın ölümüne yol açan insanlık dışı katliamlar maalesef katlanarak devam ediyor. Karanlık Batı ruhunun icadı kimyasal silahlar dün İdlib'te çoğu çocuk onlarca insana ölüm kustu. Bu katliamda Rusya, ABD, İran başta olmak üzere emperyalist Batı, katil Esed'in suç ortaklarıdır!

Aç gözlü emperyalist işgalciler, insanlık düşmanları, hainler, kalleşler... İnsanlarımız ve şehirlerimiz sizin kirli ellerinizle perişan oldu.
O kadim şehirlerde yaşattığımız insanlığı, huzuru, mutluluğu, kardeşliği, medeniyeti vurdunuz, talan ettiniz.

Kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve çocuklarımıza uzanan o kirli ellerinizi kırmaya ahdettik...

Bilinsin ki bizim kitabımızda zalimlerden başkasına düşmanlık yoktur!

Bu coğrafyada döktüğünüz her damla kanın, zulmettiğiniz her mazlumun hesabını soracağız sizden!

Biz bu müslüman vatan evlatlarını yetiştiren kadınlar olarak; yeryüzünde hürriyetin ve adaletin hakim olması için çabamız, ümidimiz, gayretimiz ve mücadelemiz artarak devam edecek. Yeryüzünde bütün mağdur, mazlum ve güçsüzlere kol kanat germeye, kucak açmaya devam edeceğiz. Son nefesimize kadar ümitle ve azimle gayret edeceğiz.

Üzüleceğiz, kalbimiz taşlaşmasın diye ağlayacağız ama gevşemeyeceğiz, asla ümitsizliğe kapılmayacağız, pes etmeyeceğiz!
Samsun Memur-Sen Ailesi olarak bağırıyoruz “İdlib’te insanlık suçu işleyen, hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği yöntemlerle çocuk ve masum sivilleri katleden zalim rejim ve emperyalist destekçileri bilin ki; hepinize hesap soracağız.”


Songül KIYAK
Samsun Memur-Sen
Kadınlar Kom. Bşk
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876