Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner798

Meral Akşener, Samsun'a konuştu

Samsun'da yurttaşlara seslenen İYİ Parti lideri Meral Akşener, "14 Mayıs'ta sandıklar açılacak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacak, Millet İttifakı iktidar olacak, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan yolcu edilecek. Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu  koltuğa oturacak" dedi.

Meral Akşener'in açıklamalarından satır başları;

"Çok az bir zaman kaldı. Tam 3 yıldır geziyorum. Başka bir partiyi yermedim, kendimi övmedim, sadece sizin dertlerinizi dinledim. Bana göre, partime göre seçmen velinimettir. Seçime 33 gün var. Patron sizsiniz. Elele verip harami düzeni değiştireceğiz. Bu seçim parlamenter sistemin konuşulduğu seçim. Velev ki Sayın Erdoğan kazandı, son seçimi. Partisinde kimse bırakmadı.KPSS'de sorular çalındığı için mağdur olan kardeşlerim, haklarınız geri verilecek. Mülakat derhal kaldırılacak. Hakkı olanların kazandığı; dayısı, ayısı olanların kaybettiği, kimsenin hakkının yenmediği bir düzen kurulacak. 

Tecavüz edenin serbest kalmadığı bir düzeni değiştirmek için, kadınların sokak lambası söndüğünde korkmadığı bir Türkiye için 14 Mayıs'ta oy kullanacaksınız. O bir oyla kaderi değiştireceksiniz.

14 Mayıs'ta sandıklar açılacak Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacak, Millet İttifakı iktidar olacak, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan saygıyla yolcu edilecek. Sayın Kılıçdaroğlu alkışlarla koltuğa oturacak."

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsunMeral Akşener
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.